Druk op "Enter" om naar inhoud te gaan

Quercetine en maca: supplementen die u moet kennen

0

Als u op zoek bent naar een krachtig antioxidantensupplement, dan is quercetine misschien iets voor u. Quercetine wordt veel gebruikt in de supplementenwereld en dat is niet zonder reden. Veel mensen zweren erbij dat het goed is voor hun gezondheid. Daarnaast is maca ook een populair supplement. Deze knol komt van nature voor in Peru en wordt daar al duizenden jaren gebruikt om verschillende kwalen te behandelen. In dit artikel geven we meer informatie over quercetine en maca, waar u ze kunt kopen en wat hun voordelen zijn.

Wat is quercetine?

Quercetine is een natuurlijk antioxidantensupplement dat voorkomt in diverse voedingsmiddelen, zoals fruit en groenten. Het wordt door veel mensen geprezen vanwege zijn vele gezondheidsvoordelen.

Waar komt quercetine vandaan?

Quercetine wordt voornamelijk gewonnen uit appels, druiven en andere fruitsoorten. Sommige groentesoorten, zoals bieten en uien, bevatten ook quercetine, net als diverse kruiden en specerijen. Het supplement is beschikbaar in de vorm van capsules of tabletten die gemakkelijk te consumeren zijn.

Wat is maca?

Maca is een knol uit Peru die al duizenden jaren wordt gebruikt om de gezondheid te ondersteunen. Het wordt beschouwd als een van de krachtigste natuurlijke remedies. Maca draagt bij aan een normaal energieniveau, is goed voor het libido en ondersteunt het concentratie- en leervermogen. Maca supplementen bevatten verschillende voedingsstoffen, zoals vitaminen, mineralen, antioxidanten en eiwitten.

Waar komt Maca vandaan?

Maca is een traditioneel voedsel uit Peru dat al duizenden jaren wordt gebruikt door de lokale bevolking. Het wordt verbouwd in de Andes op hoogtes van boven de 4000 meter. Gezien de gunstige omstandigheden, bevat maca een hoog gehalte aan verschillende vitamines, mineralen en antioxidanten. Daarom is het een populair en effectief natuurlijk supplement voor verbetering van de algemene gezondheid.

Waarom is het belangrijk om supplementen te nemen?

Als je een tekort hebt aan bepaalde voedingsstoffen, kan het goed zijn om je dagelijkse voeding aan te vullen met voedingssupplementen. Ook kun je er uiteraard voor kiezen om je voedingspatroon te veranderen. Ben je benieuwd wat voor jouw lichaam de beste keuze is? Raadpleeg een specialist, zoals dokter, arts of voedingsdeskundige, en ontdek of jouw lichaam voldoende binnenkrijgt. Zo niet, dan is het wellicht een mooie kans om voor voedingssupplementen te kiezen ter aanvulling. 

Waar kun je het beste supplementen kopen?

Diverse voedingsupplementen zijn gemakkelijk online verkrijgbaar. Vitaminesperpost.nl biedt bijvoorbeeld een breed assortiment aan. Zo kan je hier makkelijk en snel quercentine of Maca kopen. Het is een online webshop waar je tegen een goede prijs, producten van een hoge kwaliteit kan verwachten. Een breed assortiment én bezorging door heel Nederland.

Geef een reactie