Druk op "Enter" om naar inhoud te gaan

Een bril vinden die past bij je stijl

0

Je stijl is een unieke reflectie van je persoonlijkheid. Het zegt (misschien onbewust) veel over jou en de keuzes die je maakt. Omdat dit ook geldt voor je bril, wil je misschien wel dat je bril en je stijl bij elkaar passen; dat staat wel zo leuk! Daarnaast moet het passen bij je gezicht. Hoe je dit doet? Of dit nou een bril heren is, of een bril dames; dat lees je hier als eerste!

Kleur

Kijk eens goed naar je kast. Zijn je kleren heldere, felle kleuren, zachte pasteltinten of donkere, gedempte tinten? Het is gemakkelijker om je bril bij uw outfit te laten passen als je weet welke kleuren je vaak draagt. Ga op zoek naar een bril die de kleuren aanvult die je over het algemeen draagt. Als je regelmatig één kleur draagt, zoals zwart of blauw, ga dan voor een kleurrijker montuur. Dit geeft persoonlijkheid aan je eenzijdig-getinte outfit en laat je ogen en gezicht meer opvallen. Als je graag felle kleuren draagt, ga dan op zoek naar een donker montuur. Het hoeven niet de gebruikelijke zwarte monturen te zijn. Bruin, grijs en blauw zijn geweldige neutrale kleuren die een gedurfde outfit aanvullen.

Gelegenheid

Je moet elke dag een bril dragen, dus is het belangrijk te weten wanneer en waar je hem zult dragen. Ben je op zoek naar een bril voor op kantoor? Ben je een echte fashion icon? Ben je een man die graag met zijn handen werkt? Voor op kantoor zijn randloze brillen, metallic monturen en standaard zwarte monturen gebruikelijk, en passen gemakkelijk bij zakelijke pakken en blazers. Voor modeliefhebbers zijn er oversized brillen, ronde brillen en kleurrijke brillen die je stralende persoonlijkheid benadrukken. Dit hoeft natuurlijk niet, maar het maakt zeker een statement. Als je een meer functionele bril wil, is het vooral belangrijk dat hij goed zit, comfortabel is en gedurende de dag blijft zitten. Een standaard montuurtje is dan het beste.

Je gezicht

Houdt ook rekening met je gezicht in het proces van een bril uitkiezen. Let op de kleur van je huid, je ogen en de zacht- of hardheid van je gezicht. Hierop inspelen resulteert in het optimale resultaat wat betreft je brillen keuze.

Accessoires

Denk aan accessoires die je vaak draagt. Gouden kettingen, zilveren ringen, kleurrijke oorbellen? Je bril moet deze accessoires aanvullen. Als je vaak gouden of zilveren sieraden draagt, ga dan op zoek naar een bril met een gouden of zilveren montuur. Als je van meer opvallende kleuren houdt, ga dan voor opvallende, kleurrijke monturen! Zo blijft je look consistent.

 

Geef een reactie