Druk op "Enter" om naar inhoud te gaan

De feestelijke dag voor de kleine

0

Als moeder wil je ervoor zorgen dat elk detail op de verjaardag klopt, van de versieringen tot het feestmaal. Hoe zorg je er nu voor dat alles er helemaal tiptop verzorgt bijstaat? In deze blog geef ik je hier tips voor. Lees je mee?

Creatieve uitnodigingen

Begin met het uitnodigen van gasten met creatieve uitnodigingen. Denk aan thema's die aansluiten bij de interesses van je kind, of het nu gaat om prinsessen, superhelden of dieren. Het is de eerste stap om een opwindende sfeer te creëren. Een leuke kaart is voldoende en geeft een nostalgisch en echt verjaardag gevoel.

Sfeervolle decoraties

Breng de feestruimte tot leven met kleurrijke ballonnen, slingers en thematische decoraties. Voeg sierkussens toe aan de feeststoelen voor extra comfort en stijl, zeker als oudere familieleden ook aanwezig zullen zijn. Het comfort zal zeer gewaardeerd worden. Kies kussens die passen bij het thema van het feest en die na afloop in de kinderkamer kunnen worden gebruikt. Dubbele dienst!

Feestelijke tafelsetting

Maak de feesttafel extra feestelijk met een afneembaar tafelkleed. Dit zorgt niet alleen voor een gemakkelijke opruimbeurt na het feest, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan de tafel. Kies een kleurrijk tafelkleed dat past bij het feestthema en voeg bijpassende servetten toe voor een finishing touch. Zo wordt het feestelijk en past het bij een kinderverjaardag. Kies een afneembaar tafelkleed zodat er naar hartenlust geknoeid kan worden.

Interactieve activiteiten

Plan leuke activiteiten om de kinderen bezig te houden. Denk aan knutselstations, schattenjachten of interactieve spelletjes. Op deze manier blijven de kleintjes betrokken en hebben ze een geweldige tijd terwijl jij je kunt concentreren op het soepel laten verlopen van het feest. Op internet vindt je enorm veel leuke spellen die je kan opzetten en uitvoeren met de kinderen maar ook met eventuele volwassenen die op het feest aanwezig zijn.

Smakelijke traktaties

Een verjaardagsfeest is niet compleet zonder overheerlijke traktaties. Bak cupcakes in het thema van het feest en zorg voor gezonde opties zoals fruitspiesjes. Creëer een traktatiebuffet waar kinderen zelf hun lekkernijen kunnen kiezen. Een beetje vrijheid mag wel. En als de balans op het buffet in orde is, kunnen ze die verantwoordelijkheid wel aan.

Gepersonaliseerde goodie bags

Stuur de kleine gasten naar huis met gepersonaliseerde goodie bags. Vul ze met leuke traktaties en kleine geschenken die aansluiten bij het feestthema. Dit laatste aandenken zorgt ervoor dat de kinderen deze feestelijke dag nog lang zullen herinneren.

Geef een reactie