Druk op "Enter" om naar inhoud te gaan

De 5 basics die iedere moderne man in zijn kast moet hebben 

0

De Nederlandse man wordt steeds stijlvoller en houdt zich steeds meer bezig met zijn uiterlijk. Ben jij ook bezig met het upgraden van je garderobe en je looks? Dan focus jij je misschien op het kopen van specifieke, opvallende items. Dit is een fout die veel mannen maken, want een goede, stijlvolle garderobe bestaat niet alleen uit opvallende ‘statement’ items, maar bevat juist ook goede basics. Als je de juiste basics in je kast hebt hangen, kun je namelijk eindeloos combineren met de kleding die je beschikbaar hebt. Zo kun je er in ieder seizoen goed en stijlvol uitzien. Benieuwd welke basis items jij absoluut nodig hebt om deze resultaten te kunnen bereiken met jouw garderobe? Lees dan snel verder.

 

  1. Het effen t-shirt

Een absoluut onmisbaar item in de garderobe van de moderne man is een mooi, effen t-shirt. Schaf dit shirt minimaal aan in de kleuren wit en zwart en voeg een kleur die jouw huidskleur complimenteert toe. Zo kun je combineren met verschillende looks in alle seizoenen en heb je altijd een flatteus t-shirt om te dragen. 

  1. Een casual spijkerjack

Een goede spijkerjas is een belangrijke basic voor de moderne man. Je kunt het jasje casual en sportief dragen in de lente en in de zomer, met een korte of lange broek. Koop een spijkerjack van een goede kwaliteit en je hebt er jarenlang plezier van. 

  1. De stijlvolle coltrui

Een coltrui in een effen kleur is een mooi item waar je veel mee kunt combineren. Door een coltrui te dragen zie je er al snel stijlvol uit. Kies voor een effen, zwarte coltrui mannen voor een look die klasse en stijl uitstraalt. Combineer het met een jeans, chino of een pantalon en een blazer, afhankelijk van de gelegenheid. 

 

  1. Een nette pantalon

Een nette pantalon is een ander onmisbaar item voor je garderobe als man. Draag de pantalon naar nette gelegenheden of combineer het met een sportief t-shirt voor een meer casual look. Kies voor een pantalon die perfect aansluit op je lichaam van een stof van hoge kwaliteit, dan gaat de pantalon jarenlang mee. 

 

  1. Een goede chino 

De chinobroek heeft de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen. Dat is niet gek, want je kunt de chino dragen naar veel verschillende gelegenheden. Combineer het met nette schoenen en een overhemd of een coltrui voor een geklede look, of kies juist voor een sportief geheel door het te combineren met een t-shirt en sneakers. 

Geef een reactie