Uitgaan in Amsterdam

Top 5: beste Amsterdamse uitgaanslocaties

De verleiding is om de beste of top act locatie boven aan te zetten. In ons lijstje beginnen we met de laatste plek. Niet de slechtste maar de kroeg waar je in principe eindigt na een gezellige stapavond: Café Nol. Je moet er niet voor tweeën komen en je moet wel al een lekker op stoom zijn om daar naar toe te gaan. Het is de perfecte afsluiting van de avond als je je een beetje flexibel opstelt met de beter meezingende Nederlandse schlagers. Bovendien moet je niet van claustrofobie last hebben. Op het hoogtepunt van de nacht sta je als een haring in een tol waarbij iedereen in je persoonlijke zone staat. Of je het leuk vind of niet. Wel een garantie voor een leuke afsluiting! Leeftijd: van alles, inclusief opa

Club Air ligt aan een zijstraat van het Rembrandtplein en is een hele tijd Hip en trendy geweest. De sfeer is er altijd goed en het is de plek waar je je avond goed kan vullen. Leeftijd twintigers.

We noemen Air en studio 80 niet in een adem maar mocht je Air te commercieel vinden kan je beter even kijken naar studio 80 (ligt aan he Rembrandtplein).  In Studio 80 zit een stichting ter bevordering en begeleiding van artiesten. Studio 80 heft ook een eigen label waar ze de artiesten op uit brengen. Waar moet je aan denken? Techno en Dance. Twintigers/dertigers

De Kring is een besloten sociëteit van een grote groep Amsterdamse artiesten(2000 leden). Op de vrijdagavond is er boven de uitgaansgelegenheid van Club Binq. Als je iemand in je netwerk kent dat lid is van de vereniging is het een aangename afwisseling van je uitgaansavondje. Leeftijd veertig plussers.

Recentelijk was ik in de pijp aan het Marie Heinekenplein en ben na een tijdje weer eens in Club Barca binnen gelopen. Het is even een tijdje minder geweest in deze club maar zijn nu weer helemaal terug van weg geweest. Het is er vooral op de vooravond gezellig druk. De groep twintigers en dertigers zijn de voornaamste bezoekers.

 

1 comment on “Top 5: beste Amsterdamse uitgaanslocatiesAdd yours →

Geef een reactie