Stappen New York 2015

Stappen en pizza: een perfecte combinatie!

Een bodempje leggen, dat zeggen ze altijd voordat je gaat stappen. Met een goed gevulde maag kom je een stapavond een stuk beter door. Een pizza is dan vaak lekker en vult goed! De lekkerste pizza bestel je bij New York Pizza. Speciaal voor jullie zetten wij nog even op een rijtje waarom je nou net daar het beste je pizza kan bestellen!

1 – Kortingen voor studenten Ben jij student? Dan ga je vast vaak genoeg stappen. Met je studentenkaart ontvang je korting op je pizza! Vertoon je kaart bij het ophalen van je pizza en geniet van je pizza voor een extra mooi prijsje!

2 – Geen trek in een pizza? Bestel een van de andere gerechten! Naast veel soorten pizza’s die New York Pizza in het assortiment  heeft, kan je ook andere dingen bestellen zoals pasta’s, broodjes of buffolo wings met verschillende soorten sauzen. Mocht je gezond bezig zijn, dan is het ook mogelijk om een salade te bestellen. Heb je meer zin in een toetje? Dat kan ook besteld worden! New York Pizza heeft verschillende soorten Ben & Jerry’s beschikbaar! Of probeer hun speciale m&m pizza als toetje!

3 – Spaar voor pizzapunten en wissel deze in voor gratis producten! Elke keer als jij online pizza’s besteld bij New York Pizza spaar je pizzapunten. Als je een account hebt aangemaakt gaat dit helemaal automatisch. Hoe hoger je bestelbedrag, hoe meer pizzapunten. Met genoeg gespaarde pizzapunten, kan je deze inwisselen voor een gratis pizza! Ideaal, dan heb je gelijk wat meer te besteden tijdens het uitgaan!

4 – Bestel je pizza met een kortingscode New York Pizza. Ben je op zoek naar een kortingscode New York Pizza? Bestel je pizza met een kortingscode! Bestel bijvoorbeeld drie pizza’s voor de prijs van twee of wissel gratis de standaard bodem in voor een speciale bodem. New York Pizza heeft ook landelijke en plaatselijke aanbiedingen, deze staan vermeld op hun website. Op Kortingscode New York Pizza.  Pizza staan de mooiste codes voor jullie op een rijtje!

0 comments on “Stappen en pizza: een perfecte combinatie!Add yours →

Geef een reactie