Daten

Lexa organiseert dating borrels voor singles

Datingsite Lexa is een van de eerste datingsites die snappen dat veel singles meer verwachten van een datingsite. Want op welke datingsite kun je tegenwoordig nu niet gebruik maken van uitgebreide zoekopties en door lijsten van dating-profielen snuffelen? Een moderne datingsite moet meer bieden. Zo hebben veel datingsites tegenwoordig een eigen dating app, of zijn ze aanwezig op festivals.

Mede daarom is Lexa gestart met het organiseren van (informele) borrels voor haar leden. Voor veel mensen is internetdating een manier om anderen te leren kennen, maar een ontmoeting ‘in real life’ maakt toch de meeste indruk. Dus als je in een stapavond een hele rits singles kunt ontmoeten is dat helemaal mooi. De borrels worden door het hele land door georganiseerd, bijvoorbeeld in Amsterdam, Nijmegen en Eindhoven. Zo is er vast ook een dating-event in jouw buurt.

Voor wie wat huiverig is voor dit soort borrels (zoals bijvoorbeeld ook veel single mannen en vrouwen speeddating events behoorlijk spannend vinden): Je mag drie vrienden of vriendinnen meenemen, en deze hoeven geen lid te zijn van Lexa. Zo kom je nooit alleen te staan tijdens de datingborrel en kun je gelijk al met je meegebrachte vrienden het aanbod keuren.

Tijdens de events blijft Lexa op de achtergrond. Er hangen geen Lexa vlaggen en toevallige ‘voorbijgangers’ zien niet dat je op een dating-event staat. Op zich ook wel prettig natuurlijk. Wel zorgt Lexa er voor dat de singles die aanwezig zijn min of meer bij elkaar uit de buurt komen. Ook kijkt Lexa of de profielen een beetje op elkaar aansluiten. Hoe dit precies gaat weten we niet; wellicht wordt er alleen naar leeftijd en opleidingsniveau gekeken. De sfeer is altijd ontspannen en gezellig.

Ben je niet echt een borrelaar? Lexa organiseert ook kookworkshops voor singles. Zo heb je wat afleiding en hoef je niet aldoor te praten. Uren kletsen is niet voor alle singles weggelegd namelijk. Voor de vrijgezellen met soepele (of minder soepele) heupen organiseert Lexa ook dansworkshops. Voor Tom Cruise-wannabe’s is er de cocktailworkshop. Op deze site kun je meer over datingsite Lexa te weten komen. Lexa is geen gratis datingsite, maar vrijblijvend aanmelden kan wel gewoon.

Meld je aan bij Lexa en check regelmatig onder het kopje ‘Events’  wat er voor uitjes aanstaande zijn.

 

0 comments on “Lexa organiseert dating borrels voor singlesAdd yours →

Geef een reactie