bocas

De perfecte locatie voor je First Date

Bocas café is het perfecte café voor je fitst date. Met drie vestigingen waarvan er twee in Amsterdam en een in Rotterdam staan. We hebben ze alle drie eens opgezocht en de sfeer, de beleving is overal het zelfde; kleine gerechten in een sfeervolle omgeving.

Wat betreft is de naam van deze chain is goed gekozen: Bocas en betekent in het Spaans monden. En dat valt je direct op in het café, er wordt heel veel gekakeld. Door de combinatie van een compacte setting (je zit bijna op schoot bij je buurman!) en de slechte akoestiek moet je dicht tegen elkaar aanschuiven om elkaar te kunnen verstaan.

bocas jordaan

Maar toch de ideale locatie voor je First date! Het blijft altijd weer een verrassing wat je eerste first date kan aantreffen. Als de klik er niet direct is, de maatvoering klopt niet of er is net even te veel met leeftijd gesmokkeld, dan zit je niet te wachten op een 5 gangen diner van 3 uur. Dan wil je juist op een chique manier de escape kaart neer leggen.

bovas card

Bocas snapt dit als geen ander. Mocht je date uitdraaien op een leuk gesprek met veel flirten en kan je blijven hangen en genieten van kleine & grote snacks. Van kaasplankje tot een ‘culinaire hamburger’.

Alle3 de locaties van Boaz zijn erg krap opzet, De gespreken van je buren zijn goed te volgen. Maar goed als je een prima date hebt maakt dat niet uit. Bocas in de Jordaan lijkt de kleinste te zijn en ietwat gedateerd maar sfeervol. Bij de vestiging op safaripark kan je ook boven zitten.

Bocas

Bocas is populair en als je denkt op donderdag avond nog ff op de bonnefooi binnen te lopen kom je bedrogen uit. Reserveer altijd! Mede door sfeer, lekker eten en goede service geven we Bocas een dikke 8 !

0 comments on “De perfecte locatie voor je First DateAdd yours →

Geef een reactie