Culinaire catering

Culinaire catering? Doe het met een BBQ

Gaat u binnenkort een leuk evenement organiseren, groot feest geven of wilt u graag een diner geven waar alles voor u wordt geregeld? In dit artikel ga ik u wat meer vertellen over een BBQ als catering bij uw evenement, feest of andere gelegenheid. Feesten waar u dit bijvoorbeeld heel erg goed zou kunnen gebruiken zijn themafeesten, bruiloften, openingsfeesten van nieuwe locaties of andere openingen, jubileums en bijvoorbeeld verjaardagen. Er zijn dus veelal mogelijkheden om dit toe te passen: Culinaire catering!

Hoe ziet zo’n culinaire catering eruit?

Als u gebruikt maakt van een BBQ outdoorchef, een chef kok die voor u het diner, lunch of het feestje tot een echt succes kan maken. Deze outdoorchef komt dan bij u op locatie zijn Weber gasbarbecue instaleren en gaat aan de slag met het maken van de gerechten. Deze gerechten worden natuurlijk van tevoren overlegd en bepaald met u als organisator van dat evenement.

Om u wat idee te geven bij wat er allemaal kan ga ik u nu wat voorbeelden geven. Om te beginnen kan de chef voor u hele luxe buffetten maken. Als u met een bepaalde groep van uw klanten, leveranciers of belang hebben van uw onderneming een bijzonder diner wilt organiseren kan dit ervoor geschikt zijn.

De outdoorchef die de BBQ zal bedienen, kan ook een diner a la carte maken. Dit kan dan een drie, vier en zelfs als u dat wilt nog meer gangenmenu zijn. Als u graag zelf bepaald wat u eet, langs de BBQ of een tafel waar het eten wordt geserveerd, kunt u natuurlijk ook gewoon kiezen voor een lopend diner. Het laatste wat ik dan nu nog wil benoemen is een gezamenlijke BBQ-workshop, maar daar zal ik straks ook nog verder op ingaan.

Als een van uw genodigden heel erg van koken, culinaire gerechten of barbecueën houdt, mag hij ons natuurlijk als assisteren en willen wij graag onze culinaire geheimen met hun delen!

Barbecue workshop

Naast natuurlijk het uit hand nemen van de catering, kunt u ook met uw collega’s, vrienden, familie of de andere uitgenodigden uw eigen eten maken. Dit doormiddel van een workshop kunt u leren het goed gebruiken van een barbecue maken en daarnaast natuurlijk je eigen eten maken! Daarna kunt u genieten van het eten. De mogelijkheden voor een workshop zijn natuurlijk ook heel breed. Dit kan op een bepaalde locatie maar ook zeker bij u thuis, bedrijf of waar u wilt.

Bekijk alle mogelijkheden op de website, voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u natuurlijk ook altijd even contact opnemen. Dus wilt u ook een barbecue bij u thuis of ergens anders? Culinaire verzorging van uw evenement? Het kan allemaal, het enige wat u hoeft te doen is contact op nemen en dan wordt de rest geregeld in overleg met u.