waterreus

Bedrijfsuitje Scheveningen bij strandtent De Waterreus

Willen u en uw collega’s graag een bedrijfsuitje in Scheveningen houden? Dit is zeker mogelijk, en wel bij strandtent De Waterreus. Wij bieden diverse workshops aan waar men zich uitermate mee zal vermaken, aansluitend kunt u genieten van onze diverse culinaire arrangementen, allen tegen een scherpe prijs!

Tal van workshops te volgen bij De Waterreus. Het is natuurlijk leuk om samen met uw collega’s iets te doen wat u normaal gesproken niet snel zult doen. Denk hierbij aan kitesurfen, een ritje op de rib powerboat of een ritje met een Segway over de boulevard van Scheveningen.

Ook bieden wij culinaire workshops aan, u kunt bijvoorbeeld sushi maken, wat achteraf wordt opgegeten door het gehele bedrijf! Cocktails shaken behoort ook tot de mogelijkheid, wat is er nou leuker om uw eigen cocktail te maken met de drankjes die u zelf het lekkerst vindt.

Een wijnproeverij behoort ook nog tot de mogelijkheden, u zult dan samen met uw collega’s veel verschillende wijnen proeven. Hier wordt ook blind geproefd, er zal dus iemand uitgeroepen worden tot beste proever van de afdeling!

De Waterreus heet uw bedrijf meer dan welkom. U en uw collega’s zijn zeer welkom bij De Waterreus, wij gaan er alles aan doen om u de perfecte dag te bezorgen. Wilt u meer weten over de workshops of over De Waterreus zelf? Kijk dan even rond op onze website. U kunt ons ook bellen of mailen, wij zijn goed bereikbaar.

Bedrijfsuitje Scheveningen

0 comments on “Bedrijfsuitje Scheveningen bij strandtent De WaterreusAdd yours →

Geef een reactie